"Идеята, че моят живот е приказка, всъщност е приказка!"

Принцесата на Монако, Грейс

"Пролетта дойде в сърцето на София, а „виновна“ за това бе френската козметична марка Anne Semonin, която представи най-новите попълнения в портфолиото си."

Така започва статията си, описваща събитието на Anne Semonin в София, модният портал - Fashion Inside

На 30 март 2023 г. на елегантен бюти коктейл, бяха представени най-новите козметични продукти и професионални терапии от колекциите за лице и тяло на Anne Semonin. На нашата покана откликнаха, както настоящи и много любими клиенти на марката в България, така и бизнес дами, представители на медии и партньори.

За нас беше истинско удоволствие да видим огромния интерес, с който нашите гости научиха новостите, които марката предлага в грижата за кожата. Дамите, които за първи път се докосваха до историята и продуктите на Anne Semonin, заявиха огромното си възхищение и желание да добавят продуктите в своята ежедневна рутина. Всяка от тях имаше възможност да се консултира с наш специалист, за да бъде изготвена персонална "Рецепта за красота" Anne Semonin.

От нашата презентация, гостите научиха и за кого е била създадена първата "Терапия по мярка", стояща и до днес в основата на всяка иновативна и високотехнологична процедура за лице на Anne Semonin. Не е случайно, че самата принцеса на Монако и истинска икона на красотата Грейс Кели е причината за създаване на първата изцяло персонализирана грижа за красота! Разкошните процедури за лице и тяло на Anne Semonin предоставят истинско кралско обгрижване, луксозно изпълнение и видим резултат на момента! Супер ефективните продукти за домашна грижа поддържат и гарантират стабилните резултати, постигнати в салона, за значително по-сияйна и млада кожа! 

Демонстрацията на продуктите продължи по време на цялото събитие. Всяка дама откри своите най-подходящи продукти, както и тайната на тяхното фино смесване за персонализиране на домашната грижа и ежедневната бюти рутина.

Бюти коктейлът в столицата обогати познанията на гостите относно новостите около марката, цялата колекция и трендовете в бюти индустрията. Бяха представени последни тенденции, свързани с разкрасяване и професионални терапии за лице и тяло. Гостите имаха възможност да видят демонстрации на живо, и сами да тестват фините текстури и аромати на продуктите.

Перфектният завършек на събитието беше нетуъркингът, по време на който присъстващите успяха да обменят опит и идеи, насочени към грижата за външния вид. Ритуалите с висококачествената козметика Anne Semonin, които са неразделна част от домашната рутина, бяха тема, която събуди интереса на голяма част от гостите. Допълнително по време на коктейла бяха раздадени и 3 големи награди – висококачествени бюти продукти, на тези участници, които успяха да отговорят на въпросите, отнасящи се до марката..

Comments (0)

No comments at this moment
Продуктът е добавен към Вашия списък с любими продукти
Добавен е продукт за сравнение

Този сайт използва бискитки (coockies). За повече информация вижте тук