Защо "ТЕРАПИЯ ПО МЯРКА" на ANNE SEMONIN е най-ефективната и най-предпочитана процедура за лице?

Търсели ли сте някога идеалната рокля, която напълно да подхожда на фигурата Ви, да подчертава перфектните Ви форми и/или да прикрива някои несъвършенства, да е съобразена със сезона, да е комфортна, да накара очите Ви да блестят, а когато се появите – да събирате безброй погледи на одобрение (…или на скрита завист)?!

Между другото, често се вдъхновяваме от свежите предложения на модните редактори от Fashion Inside Bulgaria. Тук можете да откриете едно предложение за лятото, направено от редакторите: 10 къси рокли във флирт с лятото.

Ако и Вие сте усетили удоволствието от правилния избор на подходяща дреха, вероятно няма да Ви е трудно да разберете смисъла на философията Anne Semonin, изградена върху убеждението, че всяка кожа е уникална, за това и грижата за нея трябва да бъде създадена „по мярка“.

Защо терапиите Anne Semonin имат незабавен и видим ефект върху кожата?

Невъзможно е да се намери едно единствено решение за проблемите на всяка кожа, класифицирана единствено, като мазна, комбинирана, суха или чувствителна.

Зад „типа кожа“ стоят още редица индивидуални особености, свързани с влиянието на конкретни за всеки вътрешни и външни фактори, навици, начин на живот, хранене, наследствена обремененост и много други. За това, всяка процедура Anne Semonin започва с консултация и отговор на въпроси, които да дадат информация на терапевта за нуждите, състоянието и проблемите на Вашата кожа. По този начин, терапията, която сте избрали или Ви е била препоръчана от нас, ще бъде изцяло адаптирана за Вас и Вашата кожа, така че да се извлекат максимални ползи от третирането.

Нещо повече, ние знаем, че нуждите на Вашата кожа се менят непрекъснато, в резултат на промените, които настъпват в обкръжаващата среда или във функциите на организма. За това, дори веднъж персонализирана, Вашата терапия ще бъде ревизирана и актуализирана, при следващо посещение в козметичния кабинет. Това е причината, всяка Anne Semonin процедура да впечатлява с незабавния си ефект!

Необходимите продукти за Вашата терапия „по мярка“ се подбират, смесват и комбинират непосредствено преди да се отпуснете върху козметичното легло. Нашата задача е да накараме стреса да напусне тялото и съзнанието Ви, за да може кожата изцяло да поеме активните съставки, които целят да я пречистят, подхранят, хидратират и обновят.

Лесно ще се отпуснете, благодарение на знаковите масажи и масажни техники Anne Semonin, разработени така, че да въздействат, както върху кожата на лицето, така и върху цялото тяло. Имайте пред вид, че дори и масажните техники ще бъдат адаптирани така, че да са съобразени с Вашите предпочитания и комфорт!

Затворете очи и се насладете на Вашата терапия „по мярка“, достойна за истинска принцеса!

А в това време Вашият терапевт ще направи чудеса с кожата Ви. Едновременно с това, той се ангажира да продължи да наблюдава реакциите, възприемчивостта и отговора на Вашата кожа по време на всяка стъпка от процедурата. Така, в края на това невероятно бюти изживяване, терапевтът, ще бъде напълно наясно, кои продукти за домашна грижа ще са най-подходящи за Вас. След финалното докосване и Вашето окончателно пробуждане, ще Ви представим персонално подготвена „Рецепта за красота“, която да определи Вашия ежедневен режим за здрава и сияйна кожа.

Ако ни попитате къде да откриете Вашата „Терапия по мярка“ със сигурност ще Ви кажем, че стандартът на Anne Semonin строго се спазва в кабинетите за бюти и спа на всички наши партньори в България, така че просто изберете своята дестинация за релакс и красота!

Ето как ще протече Вашата „Терапия по мярка“ в прекрасния кабинет на нашия ексклузивен партньор във Варна – Спа и бюти център Seaside, прочетете тук.

Comments (0)

No comments at this moment
Продуктът е добавен към Вашия списък с любими продукти
Добавен е продукт за сравнение

Този сайт използва бискитки (coockies). За повече информация вижте тук