БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА НАД 150 ЛВ.
Затвори X

Висш клас грижа за кожата от 1985 година

КОИ СМЕ НИЕ И КАКВО ПРАВИМ

От 1985 година, ние създаваме и развиваме луксозна, високоефективна козметика и адаптирани терапии "по мярка", с цел видимо повишаване сиянието и блясъка на кожата. 

Независимо от възрастта и типа, Вашата кожа се нуждае от подхранване, обновяване и ревитализиране, за да разкрие своята нова свежест, мекота и жизненост.

Ние възстановяваме онзи свеж "младежки блясък", като използваме силата на есенциалните масла, минералите и морските активни съставки, чрез предписание на персонален режим за детокс на Вашата кожа, за превенция и заличаване следите на възрастта. Научете повече за НАШАТА ИСТОРИЯ ТУК.  

ПЕРСОНАЛНО АДАПТИРАНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА, СЪЗДАДЕНА "ПО МЯРКА"

Колекцията на Anne Semonin е създадена с единствената мисъл, че: 

Всяка кожа е уникална и се променя ежедневно. Широк списък от фактори оказват влияние върху нейното състояние - околната среда, хормоните, нивата на стреса, начина на живот.

Грижата за кожата трябва да се нагажда според нейните непрекъснато менящи се нужди. За това, ние вярваме, че най-ефективните продукти и терапии за красота са базирани върху комбинация от направено "по мярка" персонално предписание и цялостен подход към специфичните потребности на кожата.

 

 

НАУЧЕТЕ ОЩЕ  

ANNE SEMONIN - ПИОНЕР В ГРИЖАТА ЗА КОЖАТА

НАШИТЕ СЪСТАВКИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ