БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА НАД 150 ЛВ.
Затвори X

Често задавани въпроси, относно ANNE SEMONIN

Защо да избера Anne Semonin?
Ефективност. Просто, заради това, че работи. Жените и мъжете, които използват продуктите на марката Anne Semonin, често с възторг съобщават, че усещат кожата си невероятно свежа и сияйна, а лицето им е възвърнало младежкото си излъчване.
 
Защо е толкова добра?
Защото колекцията е създадена с единствената мисъл, че: Всяка кожа е уникална и се променя ежедневно. Ние вярваме, че най-ефективните продукти и терапии за красота се базират на персонална комбинация и  рецепта за красота съобразено със специфичните особености на Вашата кожа.
 
Защо подходът на Anne Semonin е по-ефективен?
Традиционната грижа за кожата е формулирана върху типа на кожата - най-разпространените типове кожа са: нормална, суха, мазна, комбинирана и чувствителна. Но какво означава "нормална кожа"? Какво е "суха" кожа? Всяка кожа може да бъде суха. Всяка кожа е чувствителна и нейната чувствителност може да се засили поради ред причини - слънце, температурни разлики, замърсяване. Истината е, че не може удобно да се категоризира кожата в три, четири или повече групи. Съществуват толкова типа кожи, колкото са хората на планетата. Вие сте уникален, както и Вашата кожа. Тя се чувства различно всеки ден, така както се чувствате и Вие.    
 
Какво означава грижа за кожата "по мярка"?
Грижа за кожата създадена "по мярка", означава, че продуктите се смесват, така че да отговорят на индивидуалните потребности и проблеми на Вашата кожа. Например, можете да добавите няколко капки интензивен серум в Вашите маска, крем или дори тоник, според предписанието, направено за Вас. Спа терапиите на Anne Semonin също се адаптират и персонализират според Вашата кожа. Комбинираки ексклузивен енергизиращ дренаж с различни високо професионални протоколи за работа, криотерапевтични и анти-гравитационни техники, нашите терапевти постигат наистина забележителни резултати на момента. 
 
Как мога да се грижа за кожата си с продукти "по мярка", когато купувам он-лайн?  
Получавате един и същ персонализиран подход, независимо дали сте у дома или в професионален спа салон. Вашата кожа трябва да бъде третирана по същия начин - според нейните нужди. Закупувайки продукти Anne Semonin от спа център или салон за красота, работещи с марката, Вие ще получите професионална консултация и "предписание за красота" от нашите терапевти. По същия начин, Вие можете да създадете сами собствена персонализирана рецепта за красота он-лайн. Попълнете краткия въпросник и ние ще Ви изпратим по и-мейл нашето препоръчително предписание в рамките на 48 часа. 
 
Защо повечето козметични компании категоризират кожата ми към точно определен тип?
Не можем да отговаряме за другите, но вероятно защото така е по-лесно. Живеем в свят на масовото производство, където "един размер" отговаря на всички продукти. Масово произвежданите овлажнители или душ гелове може и да са подходящи за повече хора, но може да не са подходящи конкретно за Вас. Възможно е да действат сега, но след седмица, месец или година да не виждате резултат. Това е така, защото Вашата кожа се променя непрекъснато. Променят се и нейните нужди. Променят се Вашите очаквания. Точно за това, ние се стремим да адаптираме и персонализираме нашите продукти според нуждите на Вашата кожа, колкото е възможно повече и във всеки един момент.   
 
Защо вашият уеб сайт ми позволява да избирам продукт според типа на кожата?
Ние класифицираме нашите продукти според действието и решенията, които те предлагат - балансиране, анти-ейдж, повишаване на блясъка и т.н. Някои клиенти, обаче, предпочитат да пазаруват според типа на кожата. Този начин е подходящ, когато пазарувате он-лайн, за да създадете сами Ваша собствена рецепта за красота.
 
Anne Semonin също ли е масов продукт?
Не, продуктите на марката се произвеждат в относително малобройни серии. Нашите формули са много стриктно контролирани. Ние оставаме независима частна компания. Всъщност, мислим, че Anne Semonin е единствената независима компания за красота, предлагаща пълна гама грижа за кожта за лице и тяло и предназначена за употреба в спа центъра и у дома. 
 
Защо независимостта на компанията е важна?
Най-просто, това означава, че ние сме свободни да направим това, което мислим, че е най-добро за нашите клиенти. Много от фамилните компании за красота са управлявани от мултинационални конгломерати с много широки бизнес структури и алианси, които губат поглед върху клиента. Да сме независими ни позволява да бъдем по-близо до нашите клиенти.    
 
Коя е Ан Семони?
Тя е създател на бранда. Работейки дълги години рамо до рамо с лекари-дерматолози, Ан развива свой експертен метод за третиране и лечение на кожата, много преди да се превърне в козметолог на известни личности, звезди и икони, като принцесата на Монако Грейс Кели и Катрин Деньов. Ан Семони изостявя изцяло традиционния подход към красотата, базиран на типа кожа и го заменя с концепцията "създадено по мярка". Тази концепция тя прилага, за да персонализира терапиите и за да препоръчва режим за красота, подходящ за прилагане в домашни условия на своите клиенти в L’Atelier de Beaute на улица Petit Champs в Париж. По-късно, през 1985 година, имплементира този новаторски подход в първата "ферма за красота", първообраз на съвременните спа центрове, разположен във Френските Алпи.
 
Каква е тайната за успеха на Anne Semonin?
Anne Semonin е, до колкото знаем, единствения бранд за красота, който използва микро елементи в синергия с етерични масла. Тази комбинация ни позволява да създаваме мощни коктейли с висока концентрация на активни съставки, които проникват до дълбоките слоеве на кожата, като ѝ помагат бързо да се възстанови и детоксикира.
Ние сме и единствения бранд, използващ техниката на енергийния дренаж, разработена от Ан Семони преди повече от 30 години. Тази знакова масажна техника, прилагана локално върху лицето, има способността да стимулира цялото тяло, постигайки моментални видими резултати. Комбинирането на тази техника с нашата висш клас козметична линия, е причината, поради която козметиците и терапевтите на Anne Semonin са признати, като едни от най-добрите професионалисти в света.   
 
Къде мога да открия Anne Semonin?
Нашите продукти могат да бъдат поръчани през този уеб сайт или в едни от най-луксозните спа центрове и центрове за красота спа центрове и центрове за красота в страната, където можете да се насладите и на работата на нашите терапевти. Anne Semonin може да бъде открита и в над 200 Луксозни Спа центрове в целия свят.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ 

ANNE SEMONIN - ПИОНЕР В ГРИЖАТА ЗА КОЖАТА

НАШИТЕ СЪСТАВКИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ