БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА НАД 150 ЛВ.
Затвори X
Маски за ежедневна грижа - 12 моно дози / Комплект - Default Category - Anne Semonin Skincare

Маски за ежедневна грижа - 12 моно дози / Комплект

12 x 10g
59,00 €

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 150 ЛВ ЗА БЪЛГАРИЯ

Преглед  +-

Маските са основна част от Вашия Anne Semonin режим за красота. Този комплект за пътуване съдържа по 3 моно дози от всяка маска: Ексфолираща маска, Гел маска, Крем маска и Минерална маска. Помага да поддържате кожата си подхранена дори по време на път. Подходящ при пътуване със самолет.

Резултати  +-

Кожата на лицето, шията и деликатната зона на околоочния контур е хидратирана, балансирана, подхранена и омекотена, благодарение на действието на растителни съставки и минерали. За повече подробности, вижте информацията за всяка отделна маска в пълен размер.

Как се използва  +-

За най-добри резултати е препоръчително Ексфолиращата маска, Гел маската, Крем маската и Минералната маска да се използват, като се редуват всеки ден или най-малко веднъж/два пъти седмично. Добре е да се нанасят както върху лицето, така и върху шията, а в някои случаи и върху околоочния контур. Всяка от маските може да се използва самостоятелно, смесена с друга маска или адаптирана с подходящия Интензивен комплекс за удовлетворяване на индивидуалните нужди на всяка кожа.

Разпространи

Мнения на клиент по Feefo Reviews

This product has no reviews yet.