БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА НАД 150 ЛВ.
Затвори X
Перлена ултра лифтинг маска / пластифицираща - Default Category - Anne Semonin Skincare
Перлена ултра лифтинг маска / пластифицираща

Перлена ултра лифтинг маска / пластифицираща

4 броя х (90г + 7г)
"ОЧАКВАЙТЕ СКОРО! "
95,00 €

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 150 ЛВ ЗА БЪЛГАРИЯ

Преглед  +-
Интензивно хидратираща терапия, изпълнена с озаряващи кожата активни съставки, включително витамин Е и магнезий за изглаждане на кожата и за стимулиране на клетъчното обновяване.
Резултати  +-
Лицето възвръща своето сияйно излъчване на момента! Кожата е видимо по-гладка и интензивно хидратирана, фините линии и бръчките са изпълнени, а дребните несъвършенства - заличени.
Съставки  +-

Перлен прах: Извлечен от чисти култивирани перли. Перленият прах е богат на аминокиселини и съдържа комбинация от арагонит (кристална форма на калциев карбонат) и конхиолин (протеин). Научните изследвания показват, че тази комбинация стимулира функциите на кожата, като повишава нейната еластичност, плътност и сияние.

Акациева смола: Със силно лифтиращо, стягащо и изпълващо бръчките действие.

Как се използва  +-

Изсипете пудрата в бурканчето и разбъркайте, докато се създаде гладка паста. Бързо нанесете цялото количество върху лицето, шията и деколтето на дебел слой. Оставете да действа 15 минути, докато маската се стегне и уплътни.

Отстранете маската, като започнете да я отлепяте внимателно от краищата. Ако са останали частици от продукта по кожата, отстранете ги с влажен памучен тампон или с тоник.

Внимание! Маската се втвърдява и уплътнява, за това не я изсипвайте в канала на мивката!

Разпространи

Мнения на клиент по Feefo Reviews

This product has no reviews yet.