БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА НАД 150 ЛВ.
Затвори X

Anne Semonin Клуб

Получавайте награда за всяка покупка, която правите на annesemonin.bg

Толкова е лесно! Когато пазарувате директно от нас, можете да се възползвате от наградите, които предлагаме. Освен, персоналните съвети за грижа за кожата, ние Ви подаряваме точки за лоялност с всяка направена поръчка. Тези точки, Вие можете да използвате по-късно, като намаление при закупуване на любим продукт. 

 

Всеки похарчен 1лв. печели 1 точка

200 точки = 10 лв. ОТ ВАШАТА СЛЕДВАЩА ПОРЪЧКА

За всеки 1 лев, похарчен от Вас в annesemonin.bg,  ще получите по 1 точка за лоялност. За всеки 100 спечелени точки, Вие разполагате с 5 лв. Когато съберете 200 точки, имате право да ползвате своята отстъпка в размер на 10 лв. от Вашата следваща поръчка. 

 

КАК МОГА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯ КЪМ КЛУБА? 

За да се присъедините към клуба, всичко, което трябва да направите е да регистрирате Вашия профил , а ние ще се погрижим за останалото. Скоро след като се регистрирате ще получите 100 бонус точки от нас.

Можете да видите спечелените от Вас точки, като влезете в секция "Наградни точки" във Вашия профил.

СЪЗДАЙТЕ ПРОФИЛ

КАК МОГА ДА ИЗПОЛЗВАМ МОИТЕ ТОЧКИ? 

Можете да използвате Вашите точки при приключване на плащането на етап "Инфорамция за плащане". Изберете бутон "Използвайте наградни точки" и можете да изберете колко точки бихте желали да използвате. След това натиснете "Актуализирай кошницата". Вашата крайна сума за плащане ще се актуализира и можете да продължите Вашата покупка. Моля, обърнете внимание, че за да ползвате Вашите точки е необходимо да сте влезли в личния си профил. 

Ако имате някакъв проблем с достъпа или използването на Вашите точки, моля, уведомете ни на debeauty@annesemonin.bg или се обадете на: 0899 820782.