БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА НАД 150 ЛВ.
Затвори X
КОЗМЕТИЧНИТЕ МАСКИ - СПАСЕНИЕ ЗА КРАСОТАТА!

Кои маски са най-подходящи за Вашата кожа?

КОЗМЕТИЧНИТЕ МАСКИ - СПАСЕНИЕ ЗА КРАСОТАТА!

Маските за лице са перфектно средство за поддържане красотата и здравето на кожата. Те Ви осигуряват не само усещане за лукс и релаксация, когато решите да отделите малко време само за Вас, но могат да имат още и терапевтично действие. Стига да подберете правилната маска, можете да се справите с редица проблеми и да си гарантирате дълбоко подхранване и хидратация на кожата, пречистване и свиване на порите, успокояване на възпаленията и зачервяванията (особено след продължително носене на предпазната маска за лице!), редуциране на бръчките, стягане овала на лицето!

=

=

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ!Маски за всеки тип кожа Anne Semonin

Някои от козметичните маски изискват да бъдат подготвени и нанесени от професионалист по време на Вашата терапия в кабинета за красота. Тези маски работят с точна и правилна дозировка на съставките, които се смесват непосредствено преди нанасяне. Действието им е активно и е съобразено с вида и целта на професионалната процедура и на третирания проблем. Персонализирането на професионалните маски за лице е много характерно за терапиите на Anne Semonin. В зависимост от нуждите на кожата в даден момент, действието на една и съща маска може да бъде многократно подсилено или насочено към точно определен проблем, така че да се постигне конкретен желан анти-ейдж резултат и/или терапевтичен ефект.

През последните години голяма популярност придобиха, така наречените пластифициращи или алгинатни маски. Поради спецификата им на изпълнение, обикновено, удоволствието от тези маски можете да усетите единствено в козметичния кабинет. Изискват се професионални умения при подготовката, нанасянето и отстраняването им, което в домашни условия се постига значително по-трудно. Пластифициращите маски се базират на натриев алгинат – вещество, което се извлича от червени или бели водорасли, обитаващи морските води край Франция, Англия, Япония и Америка. Обогатени с различни растителни екстракти, тези маски възстановяват и съживяват повяхналата кожа, лекуват възпаленията, пречистват порите, изравняват тена на лицето. Препоръчват се за всеки тип кожа, стига да не страдате от алергия или непоносимост към йод или морски продукти.

Pearl MaskОгромен интерес представлява Перлената ултра-лифтинг маска на Anne Semonin. Тя също е пластифицираща маска, но коренно се различава по своя състав от останалите подобни маски, защото не съдържа натриев алгинат, а е формулирана на базата на натурални растителни смоли и перлена пудра. Предпочитана е от жените на възраст 40+ заради изключителното си подмладяващо и пречистващо действие. Не случайно, перлената пудра е една от тайните съставки за красота на японските жени. По време на терапията „Перлен ултра лифтинг“, клиентите на Anne Semonin получават несравнимо 5-звездно обслужване! Комбинация от масажи – знакови за марката, фина смес от масла и аромати, изпълват всяка секунда от Вашия престой в козметичния кабинет. Перлената ултра-лифтинг маска е съвършения завършек на симфония от невероятни усещания, за да се постигне съвършен резултат. Нашите клиенти съобщават, че ефектът след третиране с Перлената ултра-лифтинг маска на Anne Semonin се задържа повече от седмица.

.

.

МОЖЕ ЛИ ВСЕКИ ДА ИЗПОЛЗВА КОЗМЕТИЧНИ МАСКИ ЗА ЛИЦЕ У ДОМА?

Категорично ДА!

Едни от най-харесваните и предпочитани маски, заради бързия и видим резултат са “peel off“ маските. Това са маски, богати на витамини, анти-оксиданти, растителни и плодови екстракти, в чиято формула активна роля имат ексфолианти от различен вид – механичен, ензимен или плодови киселини. Подходящи са за всеки тип кожа, стига да сте подбрали правилната маска!

Третирането на лицето с ексфолиращи маски може да е свързано с лек дискомфорт, в резултат на механичното скрабиране или на усещането за пощипване от действието на киселините или ензимите. Този дискомфорт, обаче, отшумява веднага след отмиване на маската и много бързо се забравя, след като установите прекрасния резултат в огледалото! Ексфолиращите маски успешно отстраняват повърхностния слой от мъртви клетки и подпомагат обновяването на кожата. Редовната им употреба гарантира не само постоянна свежест на лицето и равен тен, но и значително намалява изразеността на фините линии и бръчките.

=

Ексфолирайте и сухата кожа!

Неправилно е схващането, че сухата кожа не трябва да се ексфолира. Много често, дами с изразено суха кожа, се страхуват да използват подобна маска у дома или да се подложат на козметична терапия, включваща ексфолиране. Страховете им са неоснователни. Точно обратно на тези схващания, ексфолирането е силно препоръчително за сухата кожа! Наред с описаните по-горе ефекти, редовното ексфолиране стимулира естественото производство на себум, което незабавно води до намаляване усещането за опъване и до бързото изчезване на лющещите се участъци.

Обърнете внимание! Специалистите препоръчват по-мазният тип кожа да се ексфолира 1 път седмично, за да не се стимулира допълнителното производство на себум. В същото време, сухата кожа трябва да се ексфолира 2-3 пъти седмично, защото изисква възстановяване на хидро-липидния бариерен слой.

=

Чувствителната кожа също изисква своята маска!

Крем маска Anne SemoninМаските подходящи за чувствителната кожа са богати на силно подхранващи и успокояващи съставки. Доказано най-ефективни са натуралните растителни масла, особено когато са внимателно подсилени с подходящите етерични масла. Разбира се, всяко натурално масло се отличава с различни свойства и се възприема по различен начин от кожата. За това, когато говорим за подходящи натурални масла за чувствителна и раздразнена кожа, изключително подходящи са маслата от ший, жожоба и соя. Една от най-продаваните маски за домашна грижа на Anne Semonin е фината КРЕМ МАСКА. Богатата й консистенция, освен изключително ефективната комбинация от натурални масла, включва още и натурална смола от мимоза, която осигурява силно защитно действие. Маската е много подходяща за употреба и като активно възстановяваща нощна грижа. Достатъчно е да я нанасяте 2-3 пъти седмично без отмиване, вечер преди лягане.

.

.

Как най-правилно да третирате кожата си у дома и коя е най-подходящата маска за Вас, ще Ви посъветва Вашият бюти терапевт.

Всички маски Anne Semonin, подходящи за употреба у дома, можете да откриете тук.

.

.

Маски за домашна грижа Anne Semonin