Често задавани въпроси, относно ANNE SEMONIN

Защо да избера Anne Semonin?

Ефективност. Просто, заради това, че работи.

Жените и мъжете, които използват продуктите на марката Anne Semonin, често с възторг съобщават, че усещат кожата си невероятно свежа и сияйна, а лицето им е възвърнало младежкото си излъчване.

Защо е толкова ефективна козметика Anne Semonin?

Защото всяка една от колекциите Anne Semonin е създадена с мисълта, че всяка кожа е уникална и се променя ежедневно!

Ние вярваме, че най-ефективните продукти и терапии за красота се базират на персонално подбрана комбинация от продукти и рецепта за красота, която определя индивидуалната ежедневна рутина, съобразена със специфичните особености на Вашата кожа.

Защо подходът на Anne Semonin е по-резултатен и успешен от редица други?

Традиционната грижа за кожата е формулирана върху типа кожа. Най-общо, тези типове са: нормална, суха, мазна, комбинирана и чувствителна кожа.

Но какво означава "нормална кожа"? Какво е "суха кожа"?

Всяка кожа може да бъде дехидратирана и това да носи усещане за опъване и сухота. Всяка кожа може да е чувствителна при определени обстоятелства и нейната чувствителност да се засилва поради ред причини: слънце, температурни разлики, замърсяване и т.н..

Истината е, че не е възможно кожата да бъде удобно категоризирана в три, четири или повече групи. Съществуват толкова типа кожа, колкото са хората на планетата. Вашата кожа е толкова уникална, колкото уникални сте и Вие. Кожата Ви се чувства различно всеки ден, така както се чувствате и Вие.

Какво означава грижа за кожата "по мярка"?

Грижа, създадена "по мярка" на Вашата кожа, означава, че продуктите се смесват, така че да отговорят на индивидуалните потребности и проблеми на Вашата кожа. Например, можете да добавите няколко капки интензивен серум в Вашите маска, крем или дори тоник, според предписанието, направено за Вас.

Спа терапиите на Anne Semonin също се адаптират и персонализират според Вашата кожа. Комбинирайки ексклузивен енергиен дренаж с различни високо професионални протоколи за работа, криотерапевтични и анти-гравитационни техники, нашите терапевти постигат наистина забележителни резултати, видими на момента.

Как мога да се грижа за кожата си с продукти "по мярка", когато купувам онлайн?

Получавате един и същ персонализиран подход, независимо дали сте у дома или в професионален спа салон. Вашата кожа трябва да бъде третирана по същия начин - според нейните нужди. Закупувайки продукти Anne Semonin от Спа център или салон за красота, работещи с марката, Вие ще получите професионална консултация и "рецепта за красота" от нашите терапевти. По същия начин, Вие можете да създадете сами своя собствена персонализирана рецепта за красота и онлайн. Попълнете краткия въпросник и ние ще Ви изпратим по имейл нашето препоръчително предписание в рамките на 48 часа.

Защо повечето козметични компании категоризират кожата ми към точно определен тип?

Не можем да отговаряме за другите, но вероятно защото така е по-лесно. Живеем в свят на масовото производство, където "един размер" отговаря на всички продукти. Масово произвежданите овлажнители или душ гелове може и да са подходящи за повече хора, но може да не са подходящи конкретно за Вас. Възможно е да действат сега, но след седмица, месец или година да не виждате резултат. Това е така, защото Вашата кожа се променя непрекъснато. Променят се и нейните нужди. Променят се Вашите очаквания. Точно за това, ние се стремим да адаптираме и персонализираме нашите продукти според нуждите на Вашата кожа, колкото е възможно повече и във всеки един момент.

Защо вашият уеб сайт ми позволява да избирам продукт според типа на кожата?

Ние класифицираме нашите продукти според действието и решенията, които те предлагат - балансиране, антиейдж, повишаване на блясъка и т.н. Някои клиенти, обаче, предпочитат да пазаруват според типа на кожата. Този начин е подходящ, когато пазарувате онлайн, за да създадете сами своя собствена рецепта за красота.

Anne Semonin също ли е масов продукт?

Не, продуктите на марката се произвеждат в относително малобройни серии. Нашите формули са много стриктно контролирани. Ние оставаме независима частна компания. Всъщност, мислим, че Anne Semonin е единствената независима компания за красота, предлагаща пълна гама грижа за кожта на лицето и тялото, предназначена за употреба в спа центъра и у дома.

Защо независимостта на компанията е важна?

Най-просто, това означава, че ние сме свободни да направим това, което мислим, че е най-добро за нашите клиенти. Много от фамилните компании за красота са управлявани от мултинационални конгломерати с много широки бизнес структури и алианси, които губат поглед върху клиента. Да сме независими ни позволява да бъдем по-близо до нашите клиенти.

Коя е Anne Semonin?

Мадам Semonin е създател на бранда. Работейки дълги години рамо до рамо с лекари-дерматолози, тя развива свой експертен метод за третиране и лечение на кожата, много преди да се превърне в козметичен терапевт на известни личности, звезди и икони на красотата, като принцесата на Монако Грейс Кели и Катрин Деньов. Ан Семонин изостявя изцяло традиционния подход към красотата, базиран на типа кожа и го заменя с концепцията "създадено по мярка". Тази концепция тя прилага, за да персонализира терапиите и за да препоръчва режим за красота, подходящ за прилагане в домашни условия на своите клиенти в L’Atelier de Beaute на улица Petit Champs в Париж. По-късно, през 1985 година, имплементира този новаторски подход в първата "ферма за красота", първообраз на съвременните Спа центрове, разположен във Френските Алпи.

Каква е тайната за успеха на Anne Semonin?

Anne Semonin е, до колкото знаем, единственият бранд за красота, който използва микроелементи в синергия с етерични масла. Тази комбинация ни позволява да създаваме мощни коктейли с висока концентрация на активни съставки, които проникват до дълбоките слоеве на кожата, като ѝ помагат бързо да се възстанови и детоксикира. Ние сме и единственият бранд, използващ техниката на енергийния дренаж, разработена от Ан Семонин през 80-те години на миналия век. Тази знакова масажна техника, прилагана локално върху лицето, има способността да стимулира цялото тяло, постигайки моментални видими резултати. Комбинирането на тази техника с нашата висш клас козметична линия, е причината, поради която козметиците и терапевтите на Anne Semonin са признати, като едни от най-добрите професионалисти в света.

Къде мога да открия Anne Semonin?

Нашите продукти могат да бъдат поръчани през този уеб сайт или в едни от най-луксозните спа центрове и центрове за красота в страната, където можете да се насладите и на работата на нашите терапевти. Anne Semonin може да бъде открита и в над 200 Луксозни Спа центрове в целия свят.

Открийте обектите в България, където можете да откриете нашата козметична марка тук: НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

Продуктът е добавен към Вашия списък с любими продукти
Добавен е продукт за сравнение

Този сайт използва бискитки (coockies). За повече информация вижте тук