Концепция "Създадено по мярка" Anne Semonin Paris

От 1985 година, Anne Sémonin Paris развива луксозна, високоефективна козметична линия и професионални терапии „по мярка“.

Като се базира на максимата, че всяка кожа е уникална, Anne Sémonin гради своята концепция върху персоналния подход в грижата за кожата. Предлага пълна гама от професионални терапии и продукти, които се адаптират в зависимост от моментните нужди и потребности на кожата и осигуряват забележително антиейдж решение и сияен вид, както за жени, така и за мъже.

Спазвайки принципите на индивидуалния подход в грижата за кожата, всяка процедура или продукт се подбира, така че да бъде изцяло „по мярка“ и да отговаря на конкретните особености на клиента, избрал да се довери на марката. Това е и причината за постигане на видими резултати, непосредствено след приключване на процедурите, които нашите клиенти забелязват и оценяват на момента.

ЗАЩО ANNE SEMONIN Е УНИКАЛНА?

 • Използва етерични масла, единствените козметични съставки, които преминават през епидермалната бариера.
 • Единството между етерични масла и микро елементи, засилва ефекта и помага на кожата да се регенерира.
 • Пълна гама от продукти, която дава решение за всеки кожен проблем (според типа, състоянието, начина на живот, влиянието на околната среда). 
 • Марката разполага с модерна лаборатория за био-технологични разработки и изследвания, в която се проучват и тестват иновативни съставки.
 • Био-химиците на Anne Semonin успешно комбинират най-концентрираните съставки, използват невро-козметични и крио-техники, за да гарантират най-доброто терапевтично въздействие.

КАЧЕСТВО НА СЪСТАВКИТЕ

Anne Semonin използва само най-чисти съставки:

 • Натурални растителни екстракти и микроелементи с морски произход.
 • Най-качествените базови натурални масла.
 • Най-ценните етерични масла с висока концентрация.
 • Най-висококачествените френски ресурси (водорасли от Бретан, лавандула от Прованс, морски соли от остров Ноармутие).

Едновременно с това, марката е ангажирана и с разработване на иновации. Непрекъснато се проучват нови съставки, които могат да доведат до истинска положителна промяна в състоянието на кожата.

Anne Semonin използва в състава на своите продукти високо технологични съставки, като:

 • Ботокс-подобни пептиди – комбинация от 6 натурални аминокиселини, които релаксират мускулатурата на лицето, за да се постигне ефект на „разглаждане“ на бръчките, подобно на ботокса, но без риска от страничните му ефекти.
 • Невро-козметика – Tephrosia purpurea, съставка извлечена от Диво индиго. Предлага нов подход в антиейдж грижата. Позволява да се регулира натрупването на стрес, като стимулира клетките да отделят бета ендорфини, за да се възстановят нормалните функции на кожата.
 • Чиста морска вода, извираща на 22 м дълбочина в морето. Различна от обикновената морска вода. Притежава много по-високи нива на магнезий и силиций и е способна многократно да понижи транс-епидермалната загуба на вода.
 • Хиалуронова киселина. Използва се комбинация от хиалуронова киселина с ниско и високо молекулярно тегло, което гарантира едновременно моментални и дълготрайни резултати.
 • Хормоно-подобен екстракт от Див ям, наподобяващ действието на диосгенин в кожата, известен още като „хормон на младостта“.
 • Морски ретинол – извлечен от морски копър. Притежава сходни на ретинола свойства, но без страничните ефекти на раздразнение и ограничение в използването.
 • 24-каратово чисто злато под формата на нано-частици. Видимо преобразява, заздравява и лифтира кожата. Има силни противовъзпалителни и пречистващи свойства.

Поставяйки концепцията за персонализиране на нови висоти, Anne Semonin осигурява сътрудничество „по мярка“, включително и при оформяне на Спа дизайна, създаване на уникално Спа меню, разработване на знакови процедури, подкрепа в маркетинга и др.

Едни от най-взискателните и престижни Спа центрове по света, локализирани в едни от най-скъпите хотели и курорти, избраха Anne Semonin за свой партньор. Терапиите и продуктите на Anne Semonin се предлагат и в редица луксозни дневни Спа центрове, дерматологични клиники и ексклузивни бутици в целия свят.

Открийте нашите партньори в България.

Продуктът е добавен към Вашия списък с любими продукти
Добавен е продукт за сравнение

Този сайт използва бискитки (coockies). За повече информация вижте тук