Интензивни комплекси

Интензивни комплекси за нощна грижа / Anne Semonin
Показване на 1-5 от 5 продукта

Интензивна терапия, създадена специално за специфични нужди на кожата.

Интензивните комплекси на Anne Semonin са уникална нощна грижа, която успешно обновява и видимо възстановява баланса и красотата на Вашата кожа! Ненадминат по ефективност продукт за безкомпромисна борба със стареенето, дехидратацията и отпускането на кожата.

Нашите Интензивни комплекси представляват възстановяваща терапия от етерични масла и микроелементи, които се смесват непосредствено преди употреба, за да образуват мощен коктейл от активни съставки, подходящ за конкретен тип и състояние на кожата.

Интензивните комплекси се използват, като изключително активна нощна грижа или като бустери, за подсилване действието на маски за лице Anne Semonin.

Изберете своя Интензивен комплекс.

Стягащ интензивен комплекс е терапия за зряла кожа. Възстановява естествените функции на кожата и я изпълва, като достига максимално дълбоко в кожните слоеве. Подслива еластичността и плътността, подхранва и хидратира.

Успокояващ интензивен комплекс е терапия, подходяща за всяка чувствителна, суха и раздразнена кожа. Идеално стяга разширените и зачервени капиляри. Възвръща усещането за комфорт, намалява лющенето, подхранва в дълбочина и хидратира.

Балансиращ интензивен комплекс е тарапия, подходяща за всяка комбинирана и мазна кожа. Редуцира прекомерното омазняване, пречиства и стяга порите, успокоява възпаленията.

Детоксикиращ интензивен комплекс е терапия, подходяща за уморена и отпусната кожа със сивкав тен. Пречиства и успокоява, подхранва и хидратира, подобрява притока на кислород в кожата, противодейства на свободните радикали, избистря тена. Този Интензивен комплекс е подходящ за кожата на пушачи и за мъжка кожа.

Филтриране по

ЦЕНА
лв. лв.
Обем
Вид на продукта
Вид на грижата
Предназначение
Тип на кожата
Състояние на кожата
more... less
Действие
more... less
Filter
Продуктът е добавен към Вашия списък с любими продукти
Добавен е продукт за сравнение